Move left
Move right
Brugtbil søgning
Personbil eller varebil
Mærke
Model
Pris
Kilometer
Alder
Motor
Brændstof
Gearkasse
Placering
køretøjer matcher dine kriterier
Værksted |Via Biler

Dit Ford værksted

- autoriseret service til din bilDin Ford fortjener det bedste, når det er tid til et serviceeftersyn. Derfor står vores erfarne teknikere altid klar på Via Bilers autoriserede værksteder, når din bil skal repareres eller have et grundigt eftersyn.

Vi tilbyder service til alle Ford modeller - heriblandt modellerne Fiesta, Focus, C-Max, Mondeo, Kuga og S-Max. Med en serviceaftale hos Via Biler får du mange fordele. Du får blandt andet en personlig servicerådgiver, som sikrer dig en professionel serviceoplevelse hver gang. Sammen gennemgår i bilen, og vores autoriserede Ford værksted udfører det arbejde, som i er blevet enige om.

Læs mere om budget- og serviceaftaler hos Via Biler

Prismatch hos Via Biler

Ford ønsker at gøre op med myterne om, at det er dyrere at få sin bil serviceret eller repareret på et autoriseret Ford værksted end hos de uautoriserede og uafhængige værksteder. Derfor tilbyder vi prismatch på alt værkstedsarbejde uanset din Fords alder.

Vi prismatcher ethvert tilbud fra et uautoriseret værksted, der ikke er mere end tre uger gammelt, og som er indhentet fra et værksted, der ikke ligger mere end 20 km fra dit Ford værksted. Tilbuddet skal omfatte samme type arbejde med originale reservedele.

Ford Assistance Plus

Med Ford Assistance Plus får du 12 måneders europæisk vejhjælp. Det er endnu en god grund til at få din bil serviceret på et af Via Bilers autoriserede værksteder. Uanset om du før har benyttet Ford Service og uanset din bils alder, får du helt automatisk op til 12 måneders fri europæisk vejhjælp, hver gang du får din bil serviceret.

Med Ford Assistance Plus får du følgende fordele:

  • Reparation på stedet
  • Bugsering til nærmeste Ford værksted
  • Mulighed for fortsættelse af rejse i erstatningsbil
  • Mulighed for overnatning for dig og dine passagerer
  • Mulighed for hjemtransport for dig og dine passagererLæs mere om Fords betingelser og vilkår.

Hos Via Biler står vi altid klar til at hjælpe og rådgive dig i forhold til din bil. Vi er din autoriserede Ford-forhandler og Ford-værksted i Aarhus V, Skanderborg, Valby og Kastrup/Amager samt autoriseret Ford Erhvervscenter i Skanderborg og Brøndby.