Move left
Move right
Brugtbil søgning
Personbil eller varebil
Mærke
Model
Pris
Kilometer
Alder
Motor
Brændstof
Gearkasse
Placering
køretøjer matcher dine kriterier

Karriere

Via Biler | Vores medarbejdere er vores vigtigste aktiv

Hos Via Biler lægger vi stor vægt på ærlige og loyale kollegaer, som aktivt tager del i virksomheden og tager ansvar for det arbejde, som de udfører. I fællesskab og med respekt for hinanden løser vi arbejdsopgaverne – og deler gerne ud af vores viden.

Vi har en god og fri omgangstone, som inspirerer vores medarbejdere til at komme frem med meninger, gode ideer og innovative løsningsforslag. For os handler det om, at Via Biler skal være et godt, rart og udfordrende sted at arbejde – hver dag!

Hvem er Via Biler?

Alle kan sælge biler. Derfor har vi besluttet i stedet at sælge et forhold. Nemlig forholdet mellem dig som bilejer og os som din personlige forhandler og dit personlige værksted. Ambitionen er enkel: Fuldkommen tilfredshed. Derfor bruger vi al vores tid på at sikre, at du også er vores kunde i fremtiden. Vores fokus er at behandle folk på en måde, der giver dem lyst til et fortsat samarbejde. Og det gælder både kunder, leverandører og medarbejdere.

Se vores ledige stillinger her. Læs mere om Jobs hos Via Biler

Via Biler er autoriseret Ford-forhandler i Skanderborg, Aarhus V og Valby - og autoriseret Ford-erhvervscenter i Skanderborg, Aarhus V og Brøndby.
Ingen ledige stillinger i øjeblikket