Book service her

DEN HELT NYE FORD FOCUS

10-04-2018

Se flere billeder på ford.dk

Tag alt det, du kender og elsker ved Focus. Tilføj et helt nyt niveau af intelligent design, karakteristisk moderne styling og mere plads end nogensinde før. Kombinér det så med yderst avancerede tilslutningsmuligheder og en række ekstraordinære teknologier til at assistere føreren, som du virkelig vil værdsætte. Dét er den helt nye Focus og snart kan du opleve den på egen hånd.

Teknologi med formål

Den helt nye Focus er konstrueret til at forbedre din køreoplevelse på alle måder. Denne næste generations bil er fyldt med avancerede førerassistanceteknologier, herunder Adaptive fartpilot med Stop and Go og Lane Centering og Active Park Assist 2. Sammen kan disse smarte teknologier hjælpe med at styre acceleration, nedbremsning og endda styring. Det er teknologier, der er så ubesværede og nyttige, at du vil undre dig over, hvordan du nogensinde har klaret dig uden.


Komfortabel og forbundet

Rene linjer, et slankt layout og et sofistikeret udseende. Interiøret i den helt nye Focus er mere komfortabelt, rummeligt og smukt end nogensinde før og nu kan du og din bil være forbundet, uanset hvor du er. Det nye FordPass Connect-modem (ekstraudstyr) giver dig en række uvurderlige funktioner som Live Traffic, Wi-Fi-hotspot 1) og eCall 2). Download FordPass-appen på din smartphone for at få adgang til endnu flere FordPass Connect-funktioner. For eksempel fjernlåsning og -oplåsning, fjernstart (kun automatgear), placeringsoplysninger.


Den styrke du vil have, og den effektivitet du har brug for

Den helt nye Focus leveres med en serie af kraftfulde og brændstoføkonomiske motorer, der alle kombineres med en 8-trins automatgearkasse eller en 6-trins manuel gearkasse. Det udvendige design er også blevet skulptureret for at skabe en form, der både er atletisk og aerodynamisk, samtidig med at den forbedrer effektiviteten endnu mere.

Din sikkerhed. Vores prioritet.

En række smarte teknologier er designet til at beskytte dig, din familie og andre trafikanter. For eksempel kan Active Braking og Pre-Collision Assist med fodgænger- og cyklistovervågning advare dig om mulige kollisioner og selv anvende bremserne automatisk, hvis du ikke reagerer i tide.


Plads til alt

Det helt nye interiør gør fuld brug af hver kvadratmillimeter for at give dig den mest alsidige Focus nogensinde. Der er generøst hoved-, ben- og albuerum både på forsædet og bagsædet i bilen, så selv dine højeste passagerer vil føle sig godt tilpas. Bagsæderne har en 60/40-fordeling og kan lægges næsten helt ned for at maksimere pladsen til din bagage. Der er desuden et justerbart gulv i bagagerummet, som kan hæves for at give dig et skjult opbevaringsrum eller sænkes for at øge pladsen.

Se flere billeder på ford.dk


1) Op til 4G LTE Wi-Fi kræver abonnement hos Vodafone. En 2018 Ford-bil skal leveres med relevant hardware og et trådløst dataabonnement er påkrævet for at udnytte kapaciteten fra det indbyggede Wi-Fi-hotspot. Det indbyggede modem vil blive tilsluttet på tidspunktet for levering af bilen. Datadækning og -tjeneste er ikke tilgængelig alle steder, og der kan være vilkår gældende for dit trådløse internetabonnement, herunder gældende meddelelses- og datahastigheder. Du kan vælge at tilmelde/framelde visse former for datadeling. Se ford.dk for flere oplysninger. Teknologien vil blive gjort tilgængelig på udvalgte markeder i 2018, og de resterende markeder efterfølgende i løbet af 2019.

2) eCall er et initiativ fra EU-kommissionen, som pålægges et system i bilen, der ringer til nødtjenester, hvis en automatisk eCall-begivenhed aktiveres ved påvisning af en alvorlig trafikulykke, eller hvis et manuelt eCall udløses af en passager i bilen.

Nyheder og events

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra Via Biler

Nyheder og events

Se nyheder fra Via Biler