Vigtig information vedr. Covid-19

Et bilkøb skal være en god oplevelse

Hos Via Biler kan du altid finde et stort udbud af nye Ford og brugte biler – både Ford, Toyota, Renault, Dacia og andre mærker. Når du køber bil hos Via Biler, kan du være helt sikker på, at bilen er nøje gennemgået og klargjort af vores dygtige medarbejdere. For os handler det om, at du er fuldkommen tilfreds med din nye bil. Før du forlader afdelingen med din nye bil, hjælper vi dig desuden med at lære den at kende fra A til Z, så du kan få det optimale ud af dit køb.


Fordelagtig finansiering

Har du brug for at få bilen finansieret, finder vi i samarbejde med dig og Ford Credit en finansieringsform, som netop passer til dig og dine behov.

Har du spørgsmål, står vi altid parate i din lokale Via Biler-afdeling. Vi har Ford-bilhuse i Aarhus V, Skanderborg, Valby, Brøndby og på Amager.


Langvarige forhold til vores kunder

Hos Via Biler vil vi gerne skabe langvarige forhold til vores kunder. Derfor er et altoverskyggende fokus på kundetilfredshed dybt forankret i vores måde at arbejde på. I vores Ford-bilhuse står vores salgsteam altid klar til at rådgive – uanset om du er på udkig efter en ny Ford eller en af vores mange brugte biler.

Vi vil rigtig gerne høre om din oplevelse hos os - hvad end det er ris eller ros.

Mere om ris og ros hos Via Biler.

Nyheder og events


Vilkår og betingelser Privatlivspolitik Karriere