Book service her
Ford Varebiler hos Via Biler Ford Erhverv

Oplev vores store udvalg af Ford varebiler

 • Ford varebiler udvalg
 • Verdens førende bilproducent på varebiler


  Ford er en af verdens førende bilproducenter, og deres varebiler er kendte for at være pålidelige, stærke og rummelige. Hos Via Biler Ford har vi et stort udvalg af Ford varebiler, og vi står klar til at hjælpe dig, uanset om du er på udkig efter at lease eller købe en ny varebil.


 • Ford varebiler kørende
 • Bred vifte af varebiler


  Ford tilbyder en bred vifte af varebiler, der imødekommer de forskellige behov hos alle slags erhverv og industrier - lige fra små håndværkere til store virksomheder. Udover at være førende inden for brændstoføkonomi er alle Ford varebiler udstyret med avanceret teknologi og de nyeste sikkerhedsfunktioner. Ford har fx opnået hele 5 stjerner i Euro NCAPs crashtest, hvilket er det bedste resultat, der kan opnås. • Ford Transit Courier er designet med den moderne virksomhed i tankerne, og leverer en række unikke funktioner, der gør den til et attraktivt valg for erhvervsdrivende. Transit Courier er den mest kompakte varebil i Transit-serien, men er med sit 2,3 kubikmeter rummelige varerum lige så praktisk som de større varebiler. Også her får du en række avancerede teknologier som bl.a. bakkamera og Ford SYNC 3, så du kan betjene alt lige fra musik til navigation og telefonopkald via den store 8” touchskærm eller via stemmestyring.


 • Ford Transit Connect er en andet populær varebil i Ford-sortimentet. Den er kendt for sin kompakte størrelse og fornuftige brændstoføkonomi, og er det ideelle valg for erhvervsdrivende, der har brug for en pålidelig varebil til at transportere varer og udstyr til og fra arbejdet. Transit Connect tilbyder også en række avancerede sikkerhedsfunktioner og teknologier herunder et moderne infotainmentsystem med stor skærm, trådløs opkobling og kørselsassistentsystemer.


 • Ford Transit Custom er endnu en af de meget populære varebiler hos Ford - og nu har den fået en opgradering. I 2023 præsenterer Ford nemlig den helt nye Transit Custom, der er bygget helt fra bunden med den nyeste generation af tilslutningsmuligheder og produktivitet som de mest centrale elementer. Kontakt din lokale Via Biler Ford for at høre mere om den nye Ford Transit Custom.

 • Ford Transit er en meget populær varebil i Ford-sortimentet. Transit er kendt for sin rummelighed og fleksibilitet, og så kan den kan nemt tilpasses dine specifikke behov. Transit-modellerne tilbyder en bred vifte af størrelser og konfigurationer, herunder både minivans og kassevogne. Ford Transit er desuden udstyret med en række avancerede teknologier, der gør det nemt at transportere varer og udstyr sikkert og effektivt.
 • Ford E-Transit er 100% elektrisk og udstyret med den nyeste batteriteknologi, der sikrer dig en kraftfuld acceleration, rækkevidde og ikke mindst en pålidelig og effektiv brug af strøm. Se Biltesterens anmeldelse af den elektriske varebil herunder.


 • Et ikon er genfødt i den nye Ford Ranger. Leder du efter en pickup, der kan klare alt, er den nye Ford Ranger et oplagt valg for dig. Uanset om du har brug for en bil til arbejde eller fritid, så er den nye Ford Ranger en pålidelig og alsidig følgesvend på alle dine eventyr.


 • Den nye Ranger Raptor er ligesom sin forgænger udviklet af Ford Performance. Her er tale om en ultimativ firehjulstrækker med en imponerende præstationsevne - både inden- og udenfor vejen. Ford Ranger Raptor er kendt for sin råstyrke, og næste generation er ingen undtagelse. Alt ved Ranger Raptor handler om ydeevne.
 • Ford varebiler skræddersyet
 • Skræddersy din nye varebil


  Hos Via Biler Ford har vi et stærkt hold af erhvervspecialister, der altid står klar til at hjælpe dig, og løse alle de behov som din nye Ford varebil skal opfylde. Vi tilbyder bl.a. et stort udvalg af tilbehør og opgraderinger, så vi sammen kan skræddersy din varebil med lige netop de funktioner, der er vigtige for dig. Du kan vælge alt lige fra vægadskillelse og køleelementer til ekstra opbevaringsløsninger og arbejdslys. Alt sammen så du kan udføre dit arbejde så nemt og effektivt som muligt.

  Hvis du søger en pålidelig, alsidig og økonomisk varebil, er varebilerne fra Ford et fremragende valg. Besøg din lokale Via Biler Ford-forhandler for at lære mere om de forskellige modeller, og for at få en prøvetur.
Aktuelle kampagner

Se tilbud fra Via Biler

Nyheder og events

Se nyheder fra Via Biler