Book service her
Via Biler | Gratis lånebil ved skadet bil

Ford Skadeservice

Ved pludseligt opståede skader er det rart at være dækket af en god aftale. Med Ford Skadeservice er du sikret, at din bil er i hænderne på nogle af de dygtigste Ford-teknikere. Vores autoriserede værksteder tilbyder hurtig og effektiv skadeservice, hvis uheldet skulle være ude, og din bil får brug for reparation.

Som autoriseret Ford-værksted tilbyder vi Ford Skadeservice til alle modeller – heriblandt  modellerne Fiesta, Focus, Puma, Kuga, Mondeo, S-MAX, Galaxy og Mustang.


Vi hjælper dig og din bil

Uanset hvilken Ford du ejer, eller hvilket forsikringsselskab du er dækket hos, kan Ford Skadeservice hjælpe dig. Hvis uheldet er ude, er der mange ting, der skal ordnes. Du skal kontakte dit forsikringsselskab og melde skaden. Dit forsikringsselskab kan have nogle forslag til, hvilket værksted du kan indlevere din bil på, men husk, at det fuldt ud er dit valg, og du bestemmer, hvilket værksted du helst vil bruge.

For mange kan papirarbejdet til en skadesanmeldelse virke uoverskueligt, og derfor vil vi gerne hjælpe dig med at udfylde din skadesanmeldelse. Hvis du ønsker det, kan vi tage os af al kontakt til dit forsikringsselskab, da vi samarbejder med alle forsikringsselskaber.


Vi stiller en gratis lånebil til rådighed

Vi ved, hvor besværligt det kan være at undvære sin bil, mens den er på værksted. Derfor tilbyder vi en gratis lånebil, mens vi udbedrer forsikringsskaden på din egen bil. Vi lægger vægt på at yde god kundeservice, og det er vigtigt for os, at vores kunder er glade og tilfredse. Og vi gør alt for, at du kan fortsætte din hverdag uden at mærke, at bilen er væk.


Har du spørgsmål vedrørende Ford Skadeservice eller brug for hjælp til at finde den rette løsning for dig og din bil, er du altid meget velkommen til at kontakte os. Via Biler er autoriseret Ford-forhandler og Ford-værksted i Aarhus, Skanderborg og Silkeborg.

Du finder os her:

Kontakt osKlik for at se vores aktuelle tilbud

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra Via Biler

Nyheder og events

Se nyheder fra Via BilerAnmeldelser