Book service her
Ford Service

Dit Ford-værksted - autoriseret service til din bil

Din Ford fortjener det bedste, når det er tid til et serviceeftersyn. Derfor står vores erfarne teknikere altid klar på Via Bilers autoriserede værksteder, når din bil skal repareres eller have et grundigt eftersyn.

Vi tilbyder service til alle Ford-modeller - heriblandt modellerne Fiesta, Focus, Mondeo, Puma, Kuga og S-MAX. Når du afleverer din Ford på vores autoriserede værksted, kan du være helt tryg. Vi udfører nemlig kund det arbejde, vi er blevet enige om - og finder vi noget, der bør fikses, undervejs, kontakter vi dig altid på forhånd.

Er du træt af værkstedsregningerne i forbindelse med service, er en serviceaftale fra Via Biler løsningen. Med en Via Biler serviceaftale får du mange fordele

Læs mere om serviceaftaler


Brug for at komme hurtigt videre?

I en ofte travl hverdag kan det være en udfordring at finde tid til bilens værkstedsbesøg. Med Via Biler Express Service sørger vi for, at du hurtigere kan komme tilbage til dagens opgaver.

Under et Express Service arbejder ikke blot én, men to eller flere af vores dygtige teknikere samtidigt på din bil, så tidsforbruget på service og reparationer minimeres. Kvaliteten af arbejdet forbliver naturligvis høj som altid.

Kontakt dit lokale værksted for at høre mere om muligheden for Via Biler Express Service i forbindelse med dit næste værkstedsbesøg.


Prismatch hos Via Biler

Ford ønsker at gøre op med myterne om, at det er dyrere at få sin bil serviceret eller repareret på et autoriseret Ford-værksted end hos de uautoriserede og uafhængige værksteder. Derfor tilbyder vi prismatch på alt værkstedsarbejde uanset din Fords alder.

Vi prismatcher ethvert tilbud fra et uautoriseret værksted, der ikke er mere end tre uger gammelt, og som er indhentet fra et værksted, der ikke ligger mere end 20 km fra dit Ford-værksted. Tilbuddet skal omfatte samme type arbejde med originale reservedele.


Ford Assistance Plus

Med Ford Assistance Plus får du 12 måneders europæisk vejhjælp. Det er endnu en god grund til at få din bil serviceret på et af Via Bilers autoriserede værksteder. Uanset om du før har benyttet Ford Service og uanset din bils alder, får du helt automatisk op til 12 måneders fri europæisk vejhjælp, hver gang du får din bil serviceret.

Med Ford Assistance Plus får du følgende fordele:

  • Reparation på stedet
  • Bugsering til nærmeste Ford-værksted
  • Mulighed for fortsættelse af rejse i erstatningsbil
  • Mulighed for overnatning for dig og dine passagerer
  • Mulighed for hjemtransport for dig og dine passagerer

Læs mere om Fords betingelser og vilkår.


Gratis servicerådgivning

Hos Via Biler står vi altid klar til at hjælpe og rådgive dig i forhold til din bil. Vi er dit autoriserede Ford-værksted i Aarhus, Skanderborg og Silkeborg.

Fords personlige servicerådgivning giver dig en professionel og troværdig serviceoplevelse. Glæd dig til indsigt og undgå overraskelser.

1. Du får egen servicerådgiver
2. I gennemgår bilen sammen
3. Det tager kun 15 min.
4. Du får et skrift ligt tilbud
5. Værkstedet udfører kun det arbejde som I er enige om
6. Udlevering af faktura når du henter bilen
7. Din servicerådgiver følger op og holder forbindelsen
8. Udfyld vores kundetilfredshedsskemaer - vi vil være endnu bedre!

Find dit lokale værkstedBook service


Kontakt vores værkstedafdeling

Kontakt osKlik for at se vores aktuelle tilbud

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra Via Biler

Nyheder og events

Se nyheder fra Via BilerAnmeldelser