Book service her

Vi køber din brugte varebil!

Udløber: 31-12-2022

Vi køber din brugte varebil!

Salg af varebil til Via Biler

Hos Via Biler har vi ét af Danmarks største brugtbilsudvalg - og det må gerne blive endnu større!

Står du over for salg af varebil - hvis der eksempelvis skal være plads i garagen til en ny varebil, eller hvis du blot har en brugt varebil, du gerne vil af med - vil vi meget gerne købe den af dig.

 • Få en pris på din bil
 • Få en pris på din varebil

  Kontakt din lokale Via Biler eller brug vores formular for at få en pris på salg af varebil. Om du bruger beløbet på at mindske prisen på din nye (eller nye brugte) varebil, til udbetaling ved privatleasing eller blot stikker pengene direkte i lommen (kræver at din brugte varebil er under 5 år gammel), er helt op til dig.


Vi køber gerne din brugte varebil, uanset om du:

køb af ny bil

Køber en ny eller brugt varebil hos os

Privatlease gennem Via Biler

Privatleaser gennem os

Sælg din bil under 5 år

Blot gerne vil sælge din varebil i ren handel
- kræver at din brugte varebil er under 5 år gammel

 • Slip for besværet ved salg af bil
 • Slip for besværet ved salg af varebil

  Hvis du vil foretage salg af varebil til en anden privatperson, er der en række juridiske forhold, du skal være opmærksom på. Ved salg af varebil til privatpersoner skal du eksempelvis sørge for omregistrering af varebilen og tage højde for manglende forsikringsdækning ved prøveture. Derudover skal du sikre dig, at der laves en slutseddel for aftalen, så både du og køberen er klar over, hvordan eventuelle problemer med varebilen løses, og så du kan dokumentere handlen.

  Sælger du i stedet din varebil til os, slipper du for bekymringerne. Vi vurderer din varebil gratis og uforpligtende – og bliver vi enige om en pris, tager vi os af papirarbejdet, mens du kan læne dig tilbage med lidt flere penge på lommen og et færdigt salg af varebil.


 • Hvad er min bil værd
 • Hvad er min varebil værd?

  Hvor meget du kan få for din brugte varebil, afhænger blandt andet af varebilens mærke, model, motor, antal kørte km, alder og generelle stand. Med over 35 års erfaring fra den danske bilbranche kender vi biler. Vi handler med brugte varebiler fra alle vores afdelinger og kan derfor give dig et godt tilbud ved salg af varebil. Vores bilrådgivere står altid klar til at give dig en gratis og helt uforpligtende vurdering af, hvad din varebil er værd.

  Brug vores formular eller slå et smut forbi din lokale Via Biler, og få et godt tilbud på din brugte varebil.

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra Via Biler

Nyheder og events

Se nyheder fra Via BilerAnmeldelser